lördag 4 september 2010

Prova det här

Igår beställde barnen en ny klassiker till fredagsmyset, chokladdoppade ostbågar. Det är en smakuppfinning signerad min yngsta dotter som drömde fram den när vi var på semester. Ostbågar eller ostkrokar som en del kallar dom blir mycket goda doppade i smält choklad. Vi brukar använda oss av mjölkchoklad men det fungerar säkert med blockchoklad. Förutom doppade ostbågar provade vi den här gången att smula ner ostbågar i chokladen och blanda för att sedan klicka ut toppar med blandningen. Det är faktiskt förvånansvärt gott.

Idag och imorgon är det massor som behöver ordnas. Det blir lätt så när man har hus och pendlar till jobbet. Allt behöver ordnas på helgen plus att man då vill hinna med lite roliga saker. Ikväll blir det till exempel kräftskiva.

1 kommentar:

  1. Härligt att se att någon mer har upptäckt denna oslagbara kombination! Ostbågar och mjölkchoklad i samma tugga är ju jättegott! Fast jag har aldrig tänkt på att smälta chokladen, det måste ju testas! Tack för tipset :-D

    SvaraRadera