Fjällskivlingstoast
- Stek fjällskivlingen i smör, krydda med lite citronpeppar.
- Rosta tunna skivor av baugette i en stekpanna med olivolja
- Lägg fjällskivlingen ovanpå baugetten, toppa med Garlic Salsa, servera med babyspenat.
Kantarellfylld kyckling
- 4 st kycklingfiléer
- 250g. kantareller
- 1 liten rödlök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 dl grädde
- 2 msk soja
- 2 msk smör
- salt och peppar
- Hacka och fräs kantareller, rödlök och vitlök
- Gör ett snitt i kycklingfiléerna och stoppa i kantarellfräset där.
- Stek kycklingen
- Blanda grädde och soja.
- Häll grädden över kycklingen och låt puttra ett par minuter.
- Servera med en sallad och eventuellt bröd.
Vi fick svamp över som vi stekte upp. Kanske blir det en omelett i morgon.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar