söndag 18 april 2010

Jaaa, vilken härlig känsla

Jag trodde knappt det var sant när jag kikade på klockan efter dagens runda. Vi hade diskuterat inköp av träningsprylar här hemma idag, och jag hade satt upp ett prestationsmål för nästa inköp. Lite små kaxigt tyckte jag att det målet fixar jag redan idag, då det inte var för långt bort från tidigare prestationer. Men på min 5k runda så kändes det som att det inte var dagen för att ta målet. Benen var ganska starka men huvudet var svagt och krävde omedelbar och villkorslös kapitulation. Huvudet vann när jag i princip var färdig med spåret och det var hemfärd på gång. Men inför den sista och lång backen insåg jag att det kunde finnas en möjlighet och startade min spurt. Målet var att springa 5 km under 25 min, klockan var stoppad på 24:59:36.  Det kändes som en fantastisk seger.

Nu måste jag bestämma vad för träningspryl jag ska prioritera den här gången, och kanske vad som ska vara nästa mål. Kanske borde handla om viljestyrkan?

Nu är det återhämtning med en kaffe och en macka framför Casino Royal. Nu blir det nog enbart vila fram till Rosenkällaloppet på torsdag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar